KARTA
Hasteko...
Mendiko Patea
ogi txigortua eta pomazko krema
Etxeko onduak eta zakote taula
Basurde Pastrami – Basurde Urdaiazpikoa – Uso Bularkia -Orkatz Txorizo – Orein Saltxitxoia
Euskaltxerriaren beso taula
Ogi txigortua eta erretako tomate kremarekin
Amurrain tar-tarra
Berrubiote eta ozpinetakoekin
Egako Baratzeko menestra
Arkume zuku eta arrautza jariakorrekin
Amurraintxo frijituak
Urdaiazpiko maionesarekin
Eper eskabetxatu entsalada
Belar eta arakatz onduak
Eguneko LAPIKOKOA!
Betiko
Kaxuelatxoak!
Marraskiloak saltsan
Arkume tripotxak
Ajoarriero Bakailao
Uso gisatua
Betikoak!
Legatza tako arrautzaztatua
perrexil-amionesa eta piper erreekin
Esneko arkume txuleta parrilla
piper erre eta patata apurtuekin
Basurde-saiheski hezurgabetua eta ketua
gajo patatekin eta ondutako belarrekin
Behi Zahar Txuletoia
entsalada berde eta patata lodiekin
Paseak!
BAXURDEA
Bihotza & Txoricero
Masaila & Ezkurra
Txuleta & Artoa
ORKATZA
Saltxitxa piperminarekin & Polena
Tar-tar & Rabanizak
Solomo kamuflatua
USOA
Rillete & Berrubiote
Salda & Gaztaina
Bularra & Aukoa
BAKAILUA
Kausera & Tar-tar
Kokotxa & Patorrillo
Ajoarriero & Karramarroak
AMUARRAINA
Tar-tar, ibaiko pil-pila & Baratxuri porrua
Amuarraina txikia Nafar erara
Amuarraina-Urdaiazpikoa-Azalorea
Postreak
Gazta gordinen taula
Mendialdeko mizpirekin
Sagar bizkotxo jariakorra
sagardo izozkiarekin
Poma & Esneak
poma izozkia, hurra bizkotxoa, azal kurruskariak eta zahar gazta birrindua
“Mendi Beltza” Tarta
txokolatezko Selva Negra tarta eta aranak
Casino-ko sufleari omenaldia (2 pax)
merenge flambeatua, bizkotxo mozkortua, fruta eta mantekau izozkia