KARTA

Hasteko...

Mendiko Patea
ogi txigortua eta pomazko krema

Etxeko onduak eta zakote taula
Basurde Pastrami – Basurde Urdaiazpikoa – Uso Bularkia -Orkatz Txorizo – Orein Saltxitxoia

Euskaltxerriaren beso taula
Ogi txigortua eta erretako tomate kremarekin

Amurrain tar-tarra
Berrubiote eta ozpinetakoekin

Egako Baratzeko menestra
Arkume zuku eta arrautza jariakorrekin

Amurraintxo frijituak
Urdaiazpiko maionesarekin

Eper eskabetxatu entsalada
Belar eta arakatz onduak

Eguneko LAPIKOKOA!

Betiko
Kaxuelatxoak!

Marraskiloak saltsan

Arkume tripotxak

Ajoarriero Bakailao

Uso gisatua

Betikoak!

Legatza tako arrautzaztatua
perrexil-amionesa eta piper erreekin

Esneko arkume txuleta parrilla
piper erre eta patata apurtuekin

Basurde-saiheski hezurgabetua eta ketua
gajo patatekin eta ondutako belarrekin

Behi Zahar Txuletoia
entsalada berde eta patata lodiekin

Paseak!

BAXURDEA
Bihotza & Txoricero
Masaila & Ezkurra
Txuleta & Artoa

ORKATZA
Saltxitxa piperminarekin & Polena
Tar-tar & Rabanizak
Solomo kamuflatua

USOA
Rillete & Berrubiote
Salda & Gaztaina
Bularra & Aukoa

BAKAILUA
Kausera & Tar-tar
Kokotxa & Patorrillo
Ajoarriero & Karramarroak

AMUARRAINA
Tar-tar, ibaiko pil-pila & Baratxuri porrua
Amuarraina txikia Nafar erara
Amuarraina-Urdaiazpikoa-Azalorea

Postreak

Gazta gordinen taula
Mendialdeko mizpirekin

Sagar bizkotxo jariakorra
sagardo izozkiarekin

Poma & Esneak
poma izozkia, hurra bizkotxoa, azal kurruskariak eta zahar gazta birrindua

“Mendi Beltza” Tarta
txokolatezko Selva Negra tarta eta aranak

Casino-ko sufleari omenaldia (2 pax)
merenge flambeatua, bizkotxo mozkortua, fruta eta mantekau izozkia