Arabako Mendialdean garatzen den kontzeptu gastronomikoa da, Edorta Lamoren eskutik, bere sustrai gogor eta basatietara bueltatuz. Sustrai horiek erreferentzi gisa hartzen ditu gastronomia pertsonala ta bertakoa burutzeko, kultura eta ohiturak goraipatuz.

Mendialdea ala hil!

Isileko ehiza, artisautza, lurrari gurtza, gosea, mendia, muga… oinarrizko osagaiak dira gastronomia propioa burutu eta zabaltzeko.

Ezpeleko goilarak, ikatza, ehiza, basabelarrak, baratza, trufa, eztia, ia desagertu diren bertako frituak eta abar dira tresna eta osagaiak bilakatzen direnak bertako kulturaren balioa berriro hartzeko, azken hamarkadetan ez da zaindu eta askotan bere biztanleen eskutik ere ahaztua izan da.

Hortaz ARREA! bertako apustua da beste eragile, ekoizle eta biztanleekin batera kultura propioa, herrikoa, mendikoa eta mugakoa bultzatzeko, honen ezezagutza aukera erakargarria ere baida ezagutu eta kontsumitzeko.

Ezpeleko goilarak, ikatza, ehiza, basabelarrak, baratza, trufa, eztia, ia desagertu diren bertako frituak eta abar dira tresna eta osagaiak bilakatzen direnak bertako kulturaren balioa berriro hartzeko, azken hamarkadetan ez da zaindu eta askotan bere biztanleen eskutik ere ahaztua izan da.

Hortaz ARREA! bertako apustua da beste eragile, ekoizle eta biztanleekin batera kultura propioa, herrikoa, mendikoa eta mugakoa bultzatzeko, honen ezezagutza aukera erakargarria ere baida ezagutu eta kontsumitzeko.

Gure etxea

ARREA! taberna, kuadra eta jangela espazioek osatzen dute. Bertan, hainbat proposamen gastronomiko eskaintzen dira formatuei dagokienez: Menu gastronomikoa, Merkatuko Menua eta Pikoteoa. Beraz, mendizalearentzako, ehiztarientzako edo inguruko oinezkoentzako nahiz gourmetarentzako, kuriosoarentzako edo Mendiko turistarentzako behar gastronomikoak biltzen ditu.

c/ Subida al Frontón, 46
01110 Kanpezu (ARABA)
info@arrea.eus
+34 689 740 370

La tarjeta bancaria es una garantía de reserva, no se cobra nada a no ser que se anule la reserva con menos de 24h de antelación.

HORARIOS

MIÉRCOLES
13:30 – 15:00

JUEVES
13:30 – 15:00

VIERNES
13:30 – 15:00

SÁBADO
13:30 – 15:00

DOMINGO
13:30 – 15:00

MENÚ ARREA!

125€*

Miércoles a domingos mediodías
13:30 — 14:30

KUADRA

MENÚ MENDIALDEA — 50€

Miércoles a domingo mediodías
13:40 — 15:30

125€*

Miércoles a domingos mediodías.
13:30 — 14:30

La tarjeta bancaria es una garantía de reserva, no se cobra nada a no ser que se anule la reserva con menos de 24h de antelación.

Menú Mendialdea — 50€

Miércoles a domingo mediodías.
13:40 — 15:30

La tarjeta bancaria es una garantía de reserva, no se cobra nada a no ser que se anule la reserva con menos de 24h de antelación.

MIÉRCOLES – DOMINGO
13:30 – 15:00

c/ Subida al Frontón, 46
01110 Kanpezu (ARABA)
info@arrea.eus
+34 689 740 370

Banku-txartela erreserba-berme bat da, ez da ezer kobratzen erreserba 24 ordu baino lehenago ezeztatzen ez bada.

ORDUTEGIA

ASTEAZKENA
13:30 – 15:00

OSTEGUNA
13:30 – 15:00

OSTIRALA
13:30 – 15:00

LARUNBATA
13:30 – 15:00

IGANDEA
13:30 – 16:00

ARREA! MENUA

125€*

Asteazkenetik igandera eguerdietan
13:30 — 14:30

KUADRA

MENDIALDEA MENUA — 50€

Asteazkenetik igandera eguerdietan
13:40 — 15:30

125€*

Asteazkenetik igande eguerdietara.
13:30 — 14:30

Banku-txartela erreserba-bermea da, eta ez da ezer kobratzen erreserba 24 ordu baino gutxiagoko aurrerapenarekin baliogabetu ezean.

Mendialdea menua — 50€

Asteazkenetik igandera eguerdietan
13:40 — 15:30

Banku-txartela erreserba-bermea da, eta ez da ezer kobratzen erreserba 24 ordu baino gutxiagoko aurrerapenarekin baliogabetu ezean.

ASTEAZKENA – IGANDEA
13:30 – 15:00

Menú Mendialdea

Menú cerrado de 5 platos y putxero basado en la temporalidad y mercado local.

50€

Disponible mediodías de miércoles a domingo.
Zona de Kuadra. Bebidas no incluidas.

Mendialdea Menua

Putxero eta 5 platereko menu itxia, behin-behinekotasunean eta tokiko merkatuan oinarritua.

50€

Eguerdietan, asteazkenetik igandera. Kuadra aldea. Barne hartu gabeko edariak