Ezpeleko goilarak, ikatza, ehiza, basabelarrak, baratza, trufa, eztia, ia desagertu diren bertako frituak eta abar dira tresna eta osagaiak bilakatzen direnak bertako kulturaren balioa berriro hartzeko, azken hamarkadetan ez da zaindu eta askotan bere biztanleen eskutik ere ahaztua izan da.
Hortaz ARREA! bertako apustua da beste eragile, ekoizle eta biztanleekin batera kultura propioa, herrikoa, mendikoa eta mugakoa bultzatzeko, honen ezezagutza aukera erakargarria ere baida ezagutu eta kontsumitzeko.
ARREA! gune desberdinez osatzen da (taberna, ukuilu eta jangela) eta proposaketa gastronomiko ezberdinak dira bakoitzean: pikoteoak, razioak, eguneko menua, karta, Mendialdea Menua eta ARREA! Menu Gastronomikoa. Eskeintza horrekin behar ezberdinak barne hartzen ditu bai mendizalearentzat, ehiztariarentzat, eskualdeko oinezkoentzat, bai gourmet, kuxkuxero edo Mendialdeko turistarentzat.
Menu gastronomiko osoa,
ehiza-emanaldi guztiak barne.
*24 ordu aurretiko erreserba.
125€
Gure sukaldaritza furtiboaren adierazpen
gastronomiko, zaindu eta pertsonala.
*24 ordu aurretiko erreserba.
95€
Merkatuaren eta behin-behinekotasunaren menua.
*Eguerdietan bakarrik*
38€
*Eguerdi lanegunetan bakarrik,
Gabonak, Aste Santua eta uda izan ezik*
16€
Mendiko Patea
ogi txigortua, pomazko krema
ondutako belarrekin
Etxeko onduak eta zakote taula
Basurde Pastrami – Basurde Urdaiazpikoa – Uso Bularkia -Orkatz Txorizo – Orein Saltxitxoia
Euskaltxerriaren beso taula
Ogi txigortua eta erretako tomate kremarekin
Amurrain tar-tarra
Berrubiote eta ozpinetakoekin
Egako Baratzeko menestra
Arkume zuku eta arrautza jariakorrekin
Amurraintxo frijituak
Urdaiazpiko maionesarekin
Eper eskabetxatu entsalada
Belar eta arakatz onduak
Eguneko LAPIKOKOA!!
Marraskiloak saltsan
Arkume tripotxak
Ajoarriero Bakailao karramarroekin
Uso gisatua
Legatza tako arrautzaztatua
perrexil-amionesa eta piper erreekin
Esneko arkume txuleta parrilla
Basurde-saiheski hezurgabetua eta ketua
ondutako belarrekin
Behi Zahar Txuletoia
Patata frijituak
Patata apurtua
Pikillos confitaus y asaus
Letxuga aliñada con cebolleta
BAXURDEA
Bihotza & Txoricero
Masaila & Ezkurra
Mihi & Anega
ORKATZA
Saltxitxa piperminarekin & Polena
Tar-tar & Rabanizak
Solomo kamuflatua
USOA
Rilleteko tostatxoa
Salda & Gaztaina
Bularra & Aukoa
BAKAILUA
Kausera & Tar-tar
Kokotxa & Patorrillo
Ajoarriero & Karramarroak
AMUARRAINA
Tar-tar, ibaiko pil-pila & Baratxuri porrua
Amuarraina txikia Nafar erara
Solomoa & Pella
Gazta gordinen taula
Mendialdeko mizpirekin
Sagar bizkotxo jariakorra
sagardo izozkiarekin
Poma & Esneak
Poma izozkia, intxaur bizkotxoa, azal kurruskariak eta zahar gazta birrindua
“Mendi Beltza” Tarta
Txokolatezko Selva Negra tarta eta aranak
Casino-ko sufleari omenaldia
(2 pax)
Merenge flambeatua, bizkotxo mozkortua, fruta eta mantekau izozkia
Etxeko onduak eta zakote taula
Basurde Pastrami – Basurde Urdaiazpikoa – Uso Bularkia – Orkatz Txorizo – Orein Saltxitxoia
Euskaltxerriaren beso ondua ogitxigortua
erretako tomate kremarekin
Mendiko Patea
ogi txigortua eta basaran hartzituen kremarekin
Gaztagordinen taula
mendialdeko mizpirekin & Panala
(Eulate, Harana, Arluzea & Aralar)
Amurrain tar-tarra
burrubiote eta ozpinetakoekin
Kukuluak brasan gatzozpinduak
hur eta patata apurtuarekin
Amurraintxo frijituak
Urdaiazpiko maionesarekin
Egako Baratzeko menestra
arkumezuku eta arrautza jariakorrekin
Lumagorri hegoak
marinatuak eta frijituak ozpin-eztiarekin
Baxurde Tosta
errea, ketua eta xehatua belarrekin eta etxeko saltsa barbakoarekin
Legatza arrautzaztatua
pikilo errea eta perrexil-maionesarekin
Lata kasera de paloma
Marraskiloak saltsan
Arkume tripotxak
Ajoarriero Bakailao karramarroekin
Uso gisatua
Basurde-txorizo freskoa
sagar aparrarekin
Basurde saiheski lakatua eta hezurgabetua
belar gatzozpinduekin
Basurde hanburgesa
gehi kipula morea, berro, baratxuri erre maionesa eta patatak
Esneko arkumeTxuletak
Behi Zahar Txuletoia
Artisau Ogi Ekologikoa (Mendialdeko Ogia)
Patata frijituak
Patata apurtua
Pikillos confitaus & asaus
Letxuga aliñada con cebolleta
Bote salsa kasera guindillón + berrubiote
Etxeko gazta-tarta
sabuka marmeladarekin
Txokolatezko melatua
mantekado izozkiarekin
Sagar bixkotxo krematsua
bere mostoAren izozkiarekin
Empezamos con nuestro servicio de terraza y pedidos para recoger o domicilio. Una nueva etapa que abordamos con toda nuestra fuerza e ilusión, con la convicción de que este proyecto, que es pueblo, saldrá adelante junto con él, trabajando en comunidad como lo veníamos haciendo y que ahora más que nunca es crucial.
Más allá de normas creemos en nuestra responsabilidad social y por lo tanto pondremos todas las medidas que protejan y den seguridad y tranquilidad. Queremos que comáis agusto y pondremos toda nuestra voluntad en ello.
Por vuestra parte os pedimos también que, aun no compartiendo las medidas, entendáis que así debe ser ahora y en la medida de lo posible colaboréis manteniendo la distancia de seguridad en Arrea! o al recoger un pedido, protegiéndoos con mascarilla y/o pagando con tarjeta o aplicación.
Igualmente os agradeceremos enormemente cualquier comentario a mejorar ya que es un escenario muy nuevo en el que seguro habrá cosas que se nos escaparán.
ASTEAZKENA
13:00 – 17:00
OSTEGUNA
13:00 – 17:00
OSTIRALA
13:00 – 17:00
20:00 – 23:00
LARUNBATA
12:00 – 23:00
IGANDEA
12:00 – 17:00
reservas@arrea.eus
689 740 370
c/ Subida al Frontón, 46.
01110 Kanpezu (ARABA)
+34 689 740 370
Edozein zalantza edo iradokizun izanez gero info@arrea.eus helbidera idatz iezaguzu
Arrea! © Eskubide guztiak erreserbatutak
c/ Subida al Frontón, 46.
01110 Kanpezu (ARABA)
+34 689 740 370
Zalantzarik edo iradokizunik baduzu,info@arrea.eus helbidera idatz dezakezu.
Arrea! © Eskubide guztiak erreserbatuta