Txorizo fresko de Jabalí
con espuma de manzana
Costilla de Jabalí
deshuesada y ahumada
con hierbajos aliñados
Hamburguesa de Jabalí
con cebolla morada, berros,
mayonesa de ajo asau y patatikas
Txuletikas de Letxal
Txuletón de Vaca vieja
Caracoles guisaus y ahumaus
Patorrillo de Cordero
Bakalao Ajoarriero con cangrejos
Paloma guisada
Tablika de curados
& Fiambres kaseros
Pastrami Jabalí – Jamón Jabalí – Txorizo Corzo – Saltxitxón Ciervo – Petxuga Paloma
Tablika de Paleta curada
de Euskaltxerri
con pan tostadiko y crema de tomate asau
Paté de Montaña
con pan tostadiko, crema de poma
y hierbajos aliñaus
Tabla de Quesos crudos
con níspero de la Montaña & panal
(Eulate, Harana, Arluzea & Aralar)
Tar-Tar de Trutxa gorda
con berrubiote y encurtidos
Cogollos a la brasa aliñados
con avellanas y patata rota
Trutxitas fritas
con mayonesa de jamón
Menestra de la Huerta del Ega
con jugo de cordero y huevikos fluidos
Alitas de Lumagorri
marinadas y fritikas con miel avinagrada
Pan tostau con Jabalí
asado, ahumado y desmenuzadiko
con hierbajos & salsa barbakoa kasera
Tacos de Merluza rebozada
con mayonesa de perejil y pikillos asaus
Lata kasera de paloma
Pan ecológico artesano
(Mendialdeko Ogia)
Patatikas fritas
Patata rota
Pikillos confitaus & asaus
Letxuga aliñada
con cebolleta
Bote salsa kasera
guindillón + berrubiote
Tarta de Queso kasera
con dulce de saúco
Meloso de txokolate
con helado artesano de mantekau
Bizkotxo cremoso de Manzana
con helado de su mosto
La tarjeta bancaria es una garantía de reserva, no se cobra nada a no ser que se anule la reserva con menos de 24h de antelación.
MIÉRCOLES
13:30 – 15:00
JUEVES
13:30 – 15:00
VIERNES
13:30 – 15:00
SÁBADO
13:30 – 15:00
DOMINGO
13:30 – 15:00
140€
Miércoles a domingos mediodías.
13:30 — 14:30
La tarjeta bancaria es una garantía de reserva, no se cobra nada a no ser que se anule la reserva con menos de 24h de antelación.
Menú Mendialdea — 50€
Miércoles a domingo mediodías.
13:30 — 15:30
La tarjeta bancaria es una garantía de reserva, no se cobra nada a no ser que se anule la reserva con menos de 24h de antelación.
MIÉRCOLES – DOMINGO
13:30 – 15:00
Banku-txartela erreserba-berme bat da, ez da ezer kobratzen erreserba 24 ordu baino lehenago ezeztatzen ez bada.
ASTEAZKENA
13:30 – 15:00
OSTEGUNA
13:30 – 15:00
OSTIRALA
13:30 – 15:00
LARUNBATA
13:30 – 15:00
IGANDEA
13:30 – 16:00
140€
Asteazkenetik igande eguerdietara.13:30 — 14:30
Banku-txartela erreserba-bermea da, eta ez da ezer kobratzen erreserba 24 ordu baino gutxiagoko aurrerapenarekin baliogabetu ezean.
Mendialdea menua — 50€
Asteazkenetik igandera eguerdietan
13:30 — 15:30
Banku-txartela erreserba-bermea da, eta ez da ezer kobratzen erreserba 24 ordu baino gutxiagoko aurrerapenarekin baliogabetu ezean.
ASTEAZKENA – IGANDEA
13:30 – 15:00
Basurde-txorizo freskoa,
sagar-aparrarekin
Basurde-saihets
hezurrik gabea eta ketua,
belar onduekin
Basurde hanburgesa
tipula morearekin, berroekin, baratxuri errearen maionesarekin eta patatikekin
Esne-arkumearen Txuletikak
Behi Zaharraren txuletoia
Marraskilo gisatuak eta ketuak
Arkume-tripotxak
Ajoarriero bakailaoa karramarroekin
Uso gisatua
Etxeko onduak eta zakote taula Basurde Pastrami – Basurde Urdaiazpikoa – Uso Bularkia – Orkatz Txorizo – Orein Saltxitxoia
Euskaltxerriaren beso taula Ogi txigortua eta erretako tomate kremarekin
Mendiko Patea ogi txigortuarekin, poma kremarekin eta belar onduekin
Gazta gordinen taula mendiko mizpirarekin & abaraska (Eulate, Harana, Arluzea & Aralar)
Amuarrain lodi tartarra berrubiote eta ozpinetakoekinKukuluak txingarretan,
urratutako hurrekin eta patatarekin onduta
Trutxita frijituak
urdaiazpiko maionesarekin
Ega Baratzeko menestra
arkume-zukuarekin eta arrautzopil jariakorrekin
Lumagorriren hegalak,
marinatuak eta frijituak ezti usaintsuarekin
Ogi txigortua basurdearekin
errea, ketua eta xehatua
belar & etxeko barbakoa saltsarekin
Legatza tako arrautzaztatua
perrexil-amionesa eta piper erreekin
Etxean egindako Uso-lata
Artisau-ogi ekologikoa
(Mendialdeko Ogia)
Patatika frijituak
Patata hautsia
Pikillo piper konfitatuak & erreak
Tipulinarekin
ondutako letxuga
Etxeko pipermin eta
berrubiote saltsa potea
Etxeko gazta-tarta
intsusa-gozokiarekin
Txokolate melosoa
mantekau izozki artisauarekin
Sagar-bizkotxo krematsua
muztioaren izozkiarekin