ARREA! Arabako Mendialdean garatzen den kontzeptu gastronomiko berria da, Edorta Lamoren eskutik, bere sustrai gogor eta basatietara bueltatuz. Sustrai horiek erreferentzi gisa hartzen ditu gastronomia pertsonala ta bertakoa burutzeko, kultura eta ohiturak goraipatuz.

ARREA! Arabako Mendialdean garatzen den kontzeptu gastronomiko berria da, Edorta Lamoren eskutik, bere sustrai gogor eta basatietara bueltatuz. Sustrai horiek erreferentzi gisa hartzen ditu gastronomia pertsonala ta bertakoa burutzeko, kultura eta ohiturak goraipatuz.

ARREA! Arabako Mendialdean garatzen den kontzeptu gastronomiko berria da, Edorta Lamoren eskutik, bere sustrai gogor eta basatietara bueltatuz. Sustrai horiek erreferentzi gisa hartzen ditu gastronomia pertsonala ta bertakoa burutzeko, kultura eta ohiturak goraipatuz.

Isileko ehiza, artisautza, lurrari gurtza, gosea, mendia, muga… oinarrizko osagaiak dira gastronomia propioa burutu eta zabaltzeko.

Isileko ehiza, artisautza, lurrari gurtza, gosea, mendia, muga… oinarrizko osagaiak dira gastronomia propioa burutu eta zabaltzeko.

Isileko ehiza, artisautza, lurrari gurtza, gosea, mendia, muga… oinarrizko osagaiak dira gastronomia propioa burutu eta zabaltzeko.

Arabako
Mendialdea

Ezpeleko goilarak, ikatza, ehiza, basabelarrak, baratza, trufa, eztia, ia desagertu diren bertako frituak eta abar dira tresna eta osagaiak bilakatzen direnak bertako kulturaren balioa berriro hartzeko, azken hamarkadetan ez da zaindu eta askotan bere biztanleen eskutik ere ahaztua izan da.

Hortaz ARREA! bertako apustua da beste eragile, ekoizle eta biztanleekin batera kultura propioa, herrikoa, mendikoa eta mugakoa bultzatzeko, honen ezezagutza aukera erakargarria ere baida ezagutu eta kontsumitzeko.

Arabako
Mendialdea

Ezpeleko goilarak, ikatza, ehiza, basabelarrak, baratza, trufa, eztia, ia desagertu diren bertako frituak eta abar dira tresna eta osagaiak bilakatzen direnak bertako kulturaren balioa berriro hartzeko, azken hamarkadetan ez da zaindu eta askotan bere biztanleen eskutik ere ahaztua izan da.

Hortaz ARREA! bertako apustua da beste eragile, ekoizle eta biztanleekin batera kultura propioa, herrikoa, mendikoa eta mugakoa bultzatzeko, honen ezezagutza aukera erakargarria ere baida ezagutu eta kontsumitzeko.

Arabako
Mendialdea

Ezpeleko goilarak, ikatza, ehiza, basabelarrak, baratza, trufa, eztia, ia desagertu diren bertako frituak eta abar dira tresna eta osagaiak bilakatzen direnak bertako kulturaren balioa berriro hartzeko, azken hamarkadetan ez da zaindu eta askotan bere biztanleen eskutik ere ahaztua izan da.

Hortaz ARREA! bertako apustua da beste eragile, ekoizle eta biztanleekin batera kultura propioa, herrikoa, mendikoa eta mugakoa bultzatzeko, honen ezezagutza aukera erakargarria ere baida ezagutu eta kontsumitzeko.

ARREA! gune desberdinez osatzen da (taberna, ukuilu eta jangela) eta proposaketa gastronomiko ezberdinak dira bakoitzean: pikoteoak, razioak, eguneko menua, karta , Mendialdea Menua eta ARREA! Menu Gastronomikoa. Eskeintza horrekin behar ezberdinak barne hartzen ditu bai mendizalearentzat, ehiztariarentzat, eskualdeko oinezkoentzat, bai gourmet, kuxkuxero edo Mendialdeko turistarentzat.

ARREA! gune desberdinez osatzen da (taberna, ukuilu eta jangela) eta proposaketa gastronomiko ezberdinak dira bakoitzean: pikoteoak, razioak, eguneko menua, karta , Mendialdea Menua eta ARREA! Menu Gastronomikoa. Eskeintza horrekin behar ezberdinak barne hartzen ditu bai mendizalearentzat, ehiztariarentzat, eskualdeko oinezkoentzat, bai gourmet, kuxkuxero edo Mendialdeko turistarentzat.

ARREA! gune desberdinez osatzen da (taberna, ukuilu eta jangela) eta proposaketa gastronomiko ezberdinak dira bakoitzean: pikoteoak, razioak, eguneko menua, karta , Mendialdea Menua eta ARREA! Menu Gastronomikoa. Eskeintza horrekin behar ezberdinak barne hartzen ditu bai mendizalearentzat, ehiztariarentzat, eskualdeko oinezkoentzat, bai gourmet, kuxkuxero edo Mendialdeko turistarentzat.

MENUAK

ARREA!
MENUA

Gure sukaldaritza furtiboaren adierazpen
gastronomiko, zaindu eta pertsonala.

*48 ordu aurretiko erreserba.
Gehienez 6 perts. mahai bakoitzeko

80

MENDIALDEA
MENUA

Hasierakoak, Lapikokoa, Arraina, Haragia eta Postrearen sukaldaritzaren hautaketa.

*Eguerdietan bakarrik*

38€

EGUNEKO
MENUA

Lanegun eguerdietan
16€

EGUNEKO
PUTXEROA

Lanegun eguerdietan
8€

ARREA!
MENUA

Gure sukaldaritza furtiboaren adierazpen
gastronomiko, zaindu eta pertsonala.

*48 ordu aurretiko erreserba.
Gehienez 6 perts. mahai bakoitzeko

80

MENDIALDEA
MENUA

Hasierakoak, Lapikokoa, Arraina, Haragia eta Postrearen sukaldaritzaren hautaketa.

*Eguerdietan bakarrik*

38€

EGUNEKO
MENUA

Lanegun eguerdietan
16€

EGUNEKO
LAPIKOKOA

Lanegun eguerdietan
8€

KARTA

Has-
teko…

Mendiko Patea
ogi txigortua eta basaran hartzituen kremarekin

Etxeko onduak eta zakote taula
Basurde Pastrami – Basurde Urdaiazpikoa – Uso Bularkia – Orkatz Txorizo – Orein Saltxitxoia

Euskaltxerriaren beso taula
Ogi txigortua eta erretako tomate kremarekin

Amurrain tar-tarra
Burrubiote eta ozpinetakoekin

Egako Baratzeko menestra
Arkume zuku eta arrautza jariakorrekin

Amurraintxo frijituak
Urdaiazpiko maionesarekin

Eper eskabetxatu entsalada
Belar eta mendiko fruituekin

Eguneko lapikokoa

Betiko
kaxuelatxoak!

Marraskiloak saltsan

Arkume tripotxak

Ajoarriero Bakailao

Uso gisatua

Haragia

Esneko arkume Txuleta xirmendutan erreak
patata apurtua, ikatza eta errautsekin

Basurde belaunpea pare bat egunez gisatua
sagarra, belarrak, perretxikoak eta bere pil-pilekin

Orkatz solomo kamuflatua
tuberkulu erreekin

Behi Zahar Txuletoa
entsalada berde eta patatekin

Arraina

Amurrain trontzoa Nafarroako erara
azal orriak, urdaiazpikoa eta azalore errearekin

Legatza tako arrautzaztatua
patata gatzozpindua eta piper erreekin

Ajoarriero Bakailaoa
karramarro eta bere zukuzko holandarra

Postreak

Gazta gordinen taula
Mendialdeko mizpirekin

Sagar bizkotxo jariakorra
Sagardo izozkiarekin

Zurrakapote sorbetea
Bere fruitu erreak eta usaingozatuekin

Casino-ko sufleari omenaldia (2 pax)
Merenge flambeatua, bizkotxo mozkortua,
fruta eta izozkia

BAR & CUADRA

PINTXOAK

Mendiko Gildak
Olibak / Piparrak / Basurdesolomoa

Etxeko ozpinetakoak

Lapikoko kroketak

Banako patata tortilla

Patata tortilla Boilurrarekin 5€

Betiko
KAXUELATZOAK!

Marraskiloak saltsan

Arkume Tripotxak

Ajoarriero Bakailao

Uso gisatua

OGITARTEKO
TXIKIAK

Hegaluze + Antxoa +
Piper errea

Basurde pastramia + Aza
gorrimarinatua + Maionesa

Euskaltxerriaren beso ondua +
Erretako Tomate krema

BRASA!

Basurde-txorizo freskoa
sagar aparrarekin

Basurde saiheski lakatua eta hezurgabetua
belar gatzozpinduekin

Basurde hanburgesa
gehi kipula morea, berro, baratxuri erre maionesa eta patatak

Esneko arkumeTxuletak
piper errea eta patatekin

Behi Zahar Txuletoia
entsaladaberde eta patatekin

ERDIRAKO!

Ehizako onduen taula
Basurde solomoa – Orkatz Txorizoa – Orein Saltxitxoia

Euskaltxerriaren beso ondua ogitxigortua
erretako tomate kremarekin

Gaztagordinen taula
Mendialdeko mizpirekin

Amurrain tar-tarra
burrubiote eta ozpinetakoekin

Kukuluak brasan gatzozpinduak
hur eta patata apurtuarekin

Egako Baratzeko menestra
arkumezuku eta arrautza jariakorrekin

Lumagorri hegoak
marinatuak eta frijituak ozpin-eztiarekin

Legatza arrautzaztatua
pikilo errea eta perrexil-maionesarekin

POSTREAK

Etxeko gazta-tarta
sabuka marmeladarekin

Txokolatezko melatua
mantekado izozkiarekin

ERRESERBAK

Erreserba ezazu +34 689 740 370
telefonora deituz edo

reservas@arrea.eus-ra idatziz.

UDAKO ORDUTEGIA

BAR & CUADRA  Astelehena:   11:00 — 16:30
Asteazkena / Osteguna / Ostirala / Larunbata / Igandea:   11:00 — 00:00
BAZKARIA  Egunero:   13:00 — 15:30
AFARIA  Ostirala / Larunbata / Jaiegunak:   20:30 — 23:00

Asteartea itxita

KONTAKTUA

Galdera edo iradokizunik izanez gero, formulario hau erabil dezakezu gurekin harremanetan jartzeko.

Bilatu gaitzazu sare sozialetan: